Waterdichte en winddichte kleding | M-Bike

Waterdichte en winddichte kleding

Water- en winddichte kleding

M-Bike teamuitrusting door Bioracer

Om onze klanten te voorzien van fietskleding van de beste kwaliteit, zijn we op zoek gegaan naar een leverancier. Gelukkig hoefden we niet ver te zoeken, want in Limburg is Bioracer gevestigd. Dit bedrijf voorziet niet alleen onze nationale wielerhelden van outfits, maar ook het team Ineos Grenadiers draagt met trots de wielerkleding van Bioracer.

Meer info

Roeckl

Als sportuitrusting voor trainingen, wedstrijden, vakanties, vrije tijd of als milieuvriendelijk vervoermiddel in het dagelijks leven en op het werk: ons moderne leven is ondenkbaar zonder de fiets. Hier is de handschoen een onmisbaar accessoire: omdat de fietshandschoen zorgt voor een veilige grip op het stuur en een gevoelige, verbeterde precisie mogelijk maakt bij het hanteren van de rem- en versnellingshendels. We gebruiken al onze ervaring in de kunst van het maken van handschoenen om zowel de gelegenheidsfietser als de professional te voorzien van het best mogelijke materiaal, state-of-the-art materialen, functionele en doordachte constructies, evenals de hoogste productiekwaliteit .​​​​​​​

Meer info

Sealskinz

Bij Sealskinz® hebben we meer dan dertig jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van waterdichte accessoires. Vanaf onze conceptie hebben we samengewerkt met enkele van 's werelds grootste atleten, waaronder bergbeklimmers, ontdekkingsreizigers, fietsers, skiërs, hardlopers, zeilers, ruiters en alle vormen van gekke ultra-evenement teams en individuen, om ervoor te zorgen dat onze producten de zeer het beste in comfort en prestaties, zodat jij (en alle andere Sealskinz-dragers) het buitenleven kunt trotseren.

Meer info

AGU

Hoe kunnen wij de keuze voor de fiets eenvoudig en makkelijk maken, voor zoveel mogelijk mensen? Dat is onze uitdaging. Voor velen is het weer doorslaggevend om wel of niet op de fiets te stappen. Regen, koud of een juist warme zomerdag. Mits je je goed kleed, kan iedere rit een mooi avontuur zijn. We willen jou de oplossingen bieden om droog, warm en veilig onderweg te zijn. En dat doen we met regenkleding, fietskleding en fietstassen. Hoe we dat doen en wat wij daarbij belangrijk vinden lees je op deze pagina.

Meer info

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?