Onderhoud en herstellingen | M-Bike

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Zorgvuldige reparaties

Houd er rekening mee dat een elektrische fiets en sportfiets meer onderhoud vereisen omdat ze zwaarder belast worden. We hebben gemerkt dat veel van de reparaties die deze lente en zomer moesten worden uitgevoerd, voorkomen hadden kunnen worden door jaarlijks of regelmatig onderhoud na 2500 km. Plan daarom al een onderhoudsbeurt in tijdens de herfst of winter. Deze standaard onderhoudsbeurten helpen niet alleen je fiets in goede conditie te houden, maar verhogen ook de veiligheid.

Boek afspraak

Jaarlijks onderhoud

Voor een onderhoudsbeurt of reparatie werken we uitsluitend op afspraak en streven ernaar om je fiets binnen 2 werkdagen klaar te hebben. Het is niet mogelijk om te wachten, maar indien je niet zonder fiets kunt, is het mogelijk om een leenfiets te krijgen.

Indien je de fiets binnen 1 werkdag terug wilt hebben, rekenen we een spoedtarief aan. Je hebt geen afspraak nodig als je een lekke band hebt of als je een eerste nazicht wilt laten uitvoeren.

Dit jaar hebben we een eerlijk betalingssysteem ingevoerd, waarbij je alleen betaalt voor de benodigde tijd. Ons standaardtarief is €95 per uur, maar klanten die bij M-bike een fiets hebben gekocht, krijgen een verlaagd tarief van €65 per uur.

Boek afspraak

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?