Onderhoud en herstellingen | M-Bike

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen

Zorgvuldige reparaties


bij M-Bike snappen we dat je fiets je beste vriend is op de weg. Daarom hameren we erop: Houd er rekening mee dat een elektrische fiets en sportfiets meer onderhoud vereisen omdat ze zwaarder belast worden! En zeg nu zelf, wie wil er nu met pech langs de weg staan als je ook onbezorgd kunt genieten van élke fietstocht?

De wondere wereld van wielen draait vlotter met een beetje TLC (Tender Loving Care), zeker na een pittige 2500 km. Net zoals je zelf af en toe een relaxdag nodig hebt, zo sméékt je stalen ros om een periodieke onderhoudsbeurt. En dat is precies waar we bij M-Bike in uitblinken.

 Voor een onderhoudsbeurt of reparatie werken we uitsluitend op afspraak en doen we ons best om je trouwe tweewieler binnen twee werkdagen weer als een zonnetje te laten lopen.
Geen Tijd te Verliezen? M-Bike to the Rescue!
Zit je in een squeeze en kun je echt geen dag zonder je fiets? Geen paniek! Indien je de fiets binnen 1 werkdag terug wilt hebben, rekenen we een spoedtarief aan. Zo ben je in no-time weer op pad. Want zeg nou zelf, fietsen is vrijheid en die laten we je niet graag missen.

Een Plat Band? Geen Afspraak Nodig!
Oh nee, een lekke band – de natuurlijke aartsvijand van elke fietser. Gewoon even langsfietsen; je hebt geen afspraak nodig als het om zulke snelle fixes gaat.

Fair is Fair: Betaal enkel voor wat je nodig hebt bij M-Bike
2024 is het jaar van transparantie bij M-Bike. Dit jaar hebben we een eerlijk betalingssysteem ingevoerd, dus je betaalt alleen voor de tijd die we daadwerkelijk besteden aan jouw fiets. En heb je jouw fiets bij ons gekocht? Dan krijg je ook nog eens korting: €65 per uur in plaats van €95. Dat is fietsliefde op z'n M-Bikes.
​​​​​​​
Zorg dat je geen trap mist en maak je afspraak via info@m-bike.be of bel ons op +32 11 49 57 55. Je vindt ons aan de Korte Hofstraat 54, waar we je fiets met open armen en gereedschap verwelkomen!
M-Bike: Gewoonweg de beste service voor jou en je fiets.

Kom langs in onze showroom op Korte Hofstraat 54 in Houthalen, bel ons op +32 11 49 57 55, of neus eens rond op https://www.m-bike.be/ voor meer informatie.
​​​​​​​We zijn open als jij ons nodig hebt, behalve op woensdag en zon- en feestdagen. Tot snel, en vergeet niet: regelmatig onderhoud, na elke 2500 km, voor een fiets die fluitend door elke seizoen fietst!

Boek afspraak

Jaarlijks onderhoud

Herfst en Winter: Het Onderhouds Seizoen
Denk niet alleen aan je fiets als de zon hoog aan de hemel staat. Plan daarom al een onderhoudsbeurt in tijdens de herfst of winter. Lekker praktisch, want je elektrische fiets of sportfiets maakt dan misschien wat minder kilometers, en staat startklaar als de lente roept!

Waarom zou je langskomen bij M-Bike voor die standaard onderhoudsbeurten? Simpel: ze zijn net zo essentieel voor je tweewieler als een espresso op maandagochtend voor jou. Ze helpen niet alleen je fiets in goede conditie te houden, maar halen ook het maximale uit je veiligheid. En laten we eerlijk zijn, veilig thuis komen na een tochtje is toch wat we allemaal willen?

Een Fiets Fit Voor Iedere Rit
Bij M-Bike geloven we in de kracht van preventie. Daarom slingeren we het nog eens in de groep: Houd er rekening mee dat een elektrische fiets en sportfiets meer onderhoud vereisen omdat ze zwaarder belast worden. Je bespaart ermee op de lange termijn en voorkomt onverwachte reparaties wanneer je het liefst on the road bent.

Wacht dus niet tot je bolide begint te piepen en te kraken. Spring langs bij M-Bike, waar we met een glimlach en deskundige handen klaarstaan om jouw fiets de aandacht te geven die het verdient.

Of je nu een moderne speed pedelec bestuurt of zoeft op een stijlvolle stadsfiets - bij ons is jouw trouwe tweewieler in goede handen

Boek afspraak

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?