Diensten | M-Bike

Diensten

Diensten

Een fiets zonder zorgen

Fietsfanaten, opgelet! Bij M-bike, dé hotspot voor iedere tweewielerliefhebber in Houthalen en ver daarbuiten, vind je alles wat je hartje begeert.
Of het nu gaat om die rammelende ketting weer stil te krijgen of om jouw stalen ros te trakteren op een welverdiende spa-behandeling, Sandro en zijn team staan voor je klaar. Een ijzersterk en competent team dat hun hand niet omdraait voor welk fietsprobleem dan ook — dat is M-bike!

Bij M-bike, dé Specialist voor Elke Fiets
Zeg nou zelf, wat is persoonlijker dan de liefde tussen jou en jouw fiets? Bij M-bike snap men dat als geen ander. Met onze top-of-the-line service zorgen we ervoor dat elke rit aanvoelt als de eerste keer; soepel, zorgeloos en vol plezier. Of het nu om een gloednieuwe e-bike gaat of die trouwe weggezel van een stadsfiets, wij behandelen elke tweewieler als onze eigen.

Ervaar de M-bike Magie:
Waar Onderhoud Ontmoet Expertise
Vraag je je af waar je jouw fiets de liefde en aandacht kunt geven die het verdient? Bij M-bike, dé fietsenwinkel van Houthalen en omstreken, vinden fietsen en hun baasjes een tweede thuis. Rest assured, jouw trouwe tweewieler is in goede handen bij Sandro en zijn werkplaatswonders.

Of het nu gaat om een klein mankement of een complete revisie, M-bike is waar jouw fiets weer tot leven komt.
Dus, rijdt mar an naar M-bike voor de service die jij en je tweewieler verdienen.

​​​​​​​En mocht je je afvragen, "Waar is die geweldige crew dan wel te vinden?" Gewoon aan de Korte Hofstraat in Houthalen!
Of bel naar +32 11 49 57 55, dan plannen we samen een afspraak.
Meer weten? Check onze website https://www.m-bike.be/ en laat je inspireren. Tot snel, bij M-bike! 🚴💨

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?