Over ons | M-Bike

Over ons

M-bike

Hallo, mijn naam is Sandro van M-bike!

In de buurt van het centrum van Houthalen runnen wij met ons team een gezellige fietsenwinkel. Onze winkel is centraal gelegen en goed bereikbaar voor Limburg en omgeving.

Bij M-Bike legt de focus op een breed scala aan hoogwaardige elektrische fietsen en sportfietsen.

    Met zo'n diverse selectie merken en modellen kunnen we onze klanten voorzien van verschillende opties die passen bij jullie behoeften en voorkeuren.

    We hebben bewust voor onze merken gekozen omdat M-Bike altijd streeft naar een uitstekende service. Het is voor ons van groot belang dat onze leveranciers ook daadwerkelijk deze service kunnen bieden. We streven ernaar om zo min mogelijk klachten te ontvangen, en mocht er toch een klacht optreden, doen we ons uiterste best om deze snel op te lossen.

    Op deze manier willen wij ons onderscheiden van andere fietsenwinkels. ​

    Test je fiets

    Het is niet makkelijk om de perfecte fiets te kiezen die bij jou past. Met een overvloed aan merken en opties kan het ingewikkeld zijn om nog het overzicht te bewaren. Daarom is het cruciaal dat we de tijd nemen om goed naar jullie wensen te luisteren en op basis van onze ervaring diverse opties kunnen aanraden.

    Bij ons kom je niet alleen naar M-bike, maar ook naar Sandro van M-bike. Wij zullen je niet sturen in een bepaalde richting zoals sommige verkopers doen. Het belangrijkst is dat je zelf gaat testen. Wij beschikken over een ideaal parcours met slechte wegen om het comfort te testen en heuvels om de kracht van de motor te testen. Wij zullen pas rusten wanneer je er voor de volle 100% van overtuigd bent dat dit jouw droomfiets is.

    Op deze manier proberen wij ons te onderscheiden van andere fietsenwinkels.

    Boek afspraak

    Een slimme keuze in onderhoud bespaart bij M-Bike

    Weet je, veel mensen vergeten dat een elektrische fiets regelmatig en tijdig onderhoud nodig heeft, net als een auto. Kiezen voor een goedkoop exemplaar lijkt aantrekkelijk, maar voordat je het weet, zit je met een rib uit je lijf aan onderhoudskosten.

    Bij M-Bike snappen we dat als geen ander; goedkoop is niet altijd de beste koop.
    Onze hersteldienst plant jouw afspraak in alsof het een doktersbezoek is: snel en efficiënt, zodat je je trouwe tweewieler hooguit een paar dagen kwijt bent. Alleen als we even moeten wachten op onderdelen, vragen we iets meer geduld. Loop je tegen een lekke band of nukkige remmen aan? Dan mag je zonder afspraak binnenspringen.

    Bij M-Bike blijven de onderhoudskosten binnen de perken
    Schaf je bij ons een onderhoudsvriendelijke fiets aan en behandel je deze als je beste maatje, dan blijven de onderhoudskosten laag. Doe je dit niet, dan tikken de kosten aan, en dat is zonde. Ons toegewijde team van techneuten streeft naar perfectie en laat elke fiets tweemaal door hun kundige handen gaan. En oeps, zien we iets over het hoofd? Dan lossen we dat op de winkelvloer zo voor je op. Mocht het even tegenzitten, dan staat een puike elektrische leenfiets voor je klaar.

    Kiezen voor M-Bike is kiezen voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Wij willen ons onderscheiden door de zorg voor jouw fiets naar een hoger niveau te tillen,

    Boek afspraak

    Ons team


    Gertjan

    Begin 2021 is Gertjan begonnen als leek bij M-Bike, maar het duurde niet lang voordat hij met zijn handigheid en passie voor racefietsen uitgroeide tot een ware virtuoos in de techniek. Racefietsen zitten hem in het bloed, hij heeft dit met de paplepel meegekregen.

    Zijn reis bij ons in M-Bike toont aan hoe een sprankje interesse kan ontvlammen tot een vurige know-how in de fietswereld.

    Voor Gertjan en het team is M-Bike meer dan gewoon een winkel. Het is een plek waar passie voor fietsen en top-notch klantenservice elkaar ontmoeten. 

    Gertjan, een pleaser in hart en nieren, is de belichaming van onze missie: om elke klant te voorzien van een ultieme fietservaring.

    Gertjan zijn inzet is aanstekelijk. Zelfs als het even tegen zit, vindt hij altijd een oplossing. Geloof ons, hij zal er alles aan doen om M-Bike en de klanten tevreden te stellen.
    ​​​​​​​Het maakt niet uit of het nu om een kleine servicevraag gaat of de aanschaf van een gloednieuwe fiets; Gertjan staat klaar!


    Jens

    ​​​​​​​Begin 2023 hebben we Jens aangenomen omdat mijn papa wou minderen, en dat was de start van een nieuw tijdperk voor M-Bike, waar orde en precisie de boventoon voeren.

    Jens Clynhens is een bekende naam in de cyclocross, waar zijn doorzettingsvermogen en aandacht voor detail hem niet alleen een sterke atleet maar ook een immense aanwinst voor ons M-Bike team hebben gemaakt. Het is net zijn streven naar perfectie dat de werkplaats van M-Bike deed floreren 

    Door zijn ervaring bij Niels Albert en Dexters, had hij de finesse om M-Bike naar het volgende niveau te tillen.
    Wij waren en zijn sterk gericht op het aanbieden van topkwaliteit fietsoplossingen, en Jens' streven naar perfectie past hier naadloos bij.
    Bij M-Bike geloven we dat de toewijding aan kwaliteit het verschil maakt. Jens’ streven om ieder aspect van zijn werk te finetunen, vertaalt zich naar de precisie waarmee onze fietsen je leven binnenrollen.    Bruno

    Bruno is het laatste bijgekomen maar hij is zeker niet nieuw voor ons.
    Nog vers in ons geheugen is 2023, het jaar waarin hij als stagiair ons M-Bike team energie en frisse ideeën inblies. Daarna heeft hij een jaar waardevolle ervaring verzameld bij een grote keten; toch voelde hij al snel dat zijn hart klopte voor de persoonlijke aanpak, een kwaliteit die wij bij M-Bike hoog in het vaandel dragen.

    Het Hart van de Werkplaats
    Bij M-Bike is hij de man van het eerste uur in de werkplaats.
    Hij wordt door klanten gewaardeerd om zijn vriendelijkheid, kennis en de kundigheid waarmee hij elke fiets behandelt alsof het zijn eigen is.

    Bruno's ervaring na het bij ons stage lopen en de professionaliteit die hij ontwikkelde in een grote keten komen samen in perfecte harmonie.
    Hij is het eerste aanspreekpunt en werkt zij aan zij met Sandro om de best mogelijke service te bieden bij de verkoop van onze nieuwe fietsen.


    Eindresultaat!

    Wie bij M-Bike binnenstapt, weet dat kwaliteit en service vooropstaan. Ons toegewijde team staat klaar om jou te adviseren, te helpen bij de keuze van de perfecte fiets en te zorgen voor top onderhoud en reparaties.

    Geen wonder dat klanten steeds weer bij ons terugkomen. We streven naar perfectie dat mensen trekt – het is heel M-Bike dat uitstraalt: wij ademen fietsen!

    Heb je vragen, of wil je zelf ervaren wat M-Bike te bieden heeft?

    Neem contact op via info@m-bike.be, bel ons op +32 11 49 57 55 of kom eens langs bij ons in Houthalen.

    ​​​​​​​En vergeet niet, perfectioneren doen we samen, elke trap, elk spoor.

    Last but not least

    M-Bike kan wel van geluk spreken, want met de toewijding van m'n vader, Fernando en Brent is ons kleine winkeltje uitgegroeid tot een bruisende hub voor fietsfanaten. Mijn vader, Fernando en Brent hebben en brengen een grote meerwaarde aan m-bike. Zij hebben geholpen met de opbouwen en maken van de winkel - van het hameren van de eerste spijker tot het polijsten van de toonbank.

    Garantie tot 5 jaar

    Beste prijs-kwaliteitsverhouding

    Persoonlijk advies

    Kwaliteitsproduct

    Tevreden klanten aan het woord

    Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

    In de kijker

    De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

    Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?