Over ons | M-Bike

Over ons

Over ons

M-bike

Hallo, ik ben Sandro van M-bike!

Vlakbij het centrum van Houthalen, baten we met ons team een gezellige fietsenwinkel uit.
Onze winkel is centraal gelegen en goed bereikbaar voor Limburg en omstreken.

M-Bike is gespecialiseerd in elektrische fietsen waardoor we een zeer ruime keuze kunnen aanbieden.  Voor speed pedelecs die 45 km/h gaan, werken we met merken zoals Klever & Opium.  Voor de speed pedelecs die 35 km/h gaan werken we met Gazelle & Oxford.
Voor de stads- en trekkingfietsen bieden we de merken Gazelle, Cannondale, Giant, Advanced en Oxford aan.  Cannondale, Giant en BH zijn onze merken voor het sportgamma.

Voor al deze merken hebben we bewust gekozen omdat M-Bike steeds streeft naar een goede service, daarom is het voor ons erg belangrijk dat onze leveranciers deze service ook effectief kunnen bieden.  We trachten zo min mogelijk klachten te krijgen en indien een klacht zich toch zou voordoen, doen we ons uiterste best om deze zo snel mogelijk op te lossen.

Hiermee willen wij het verschil maken tov de andere fietsenwinkels.​​​​​

Test je fiets

De juiste fiets kiezen die bij jou past is niet makkelijk, er zijn zoveel merken en opties dat je het bos niet meer door de bomen ziet, daarom is het eens zo belangrijk dat we onze tijd nemen om goed naar jullie noden te luisteren en met onze ervaring kunnen gegarandeerd een aantal mogelijkheden voorstellen.
Je komt bij ons niet enkel bij M-bike maar bij Sandro van M-bike

Een verkoper kan je vaak in een richting duwen die hij wil, dit doen wij zeker niet, het belangrijkste is dat je zelf gaat testen, we hebben een ideaal parcour met slechte wegen om het comfort te testen en heuvels om de kracht van de motor te testen, we blijven zoeken tot je 100% overtuigd bent dat dit je droomfiets is

Hiermee willen wij het verschil maken tov de andere fietsenwinkels.

Boek afspraak

Naservice

Vele vergeten dat een elektrische fiets goed en op tijd moet onderhouden worden zoals een auto en kopen soms een goedkope fiets maar eindigen met hoge onderhoudskosten, ook hier kijken wij bij de aankoop naar, goedkoop is niet best koop

Hiermee willen wij het verschil maken tov de andere fietsenwinkels.
​​​​​​​Onze hersteldienst is op afspraak zodat je je fiets maximaal 2 dagen moet missen, dit kan enkel langer duren indien er onderdelen besteld moeten worden. Voor een lekke band of remmen kan je vrijblijvend bij ons terecht.
We werken met een eerlijk afrekensysteem, namelijk aan 1€/min, indien je een onderhoudsvriendelijke fiets hebt en goed onderhoud dan zijn de kosten laag indien je hier bij de aankoop niet naar kijkt... dan lopen de kosten op.

Onze techniekers streven naar perfectie en testen alle fietsen tweemaal, indien er toch iets over het hoofd wordt gezien dan mag je vrijblijvend binnenspringen en wachten tot het probleem direct opgelost is. Indien we het niet direct opgelost krijgen dat krijg je een goede elektrische leenfiets mee

Hiermee willen wij het verschil maken tov de andere fietsenwinkels.

Boek afspraak

Garantie tot 5 jaar

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Persoonlijk advies

Kwaliteitsproduct

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 165​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?