Een fiets koop je best bij een echte specialist. | M-Bike

Een fiets koop je best bij een echte specialist.

Ons aanbod

Een fiets koop je best bij een echte specialist.

 
Bij M-Bike is het onze sport om je telkens weer te verrassen met het neusje van de zalm wat fietsen betreft. Heb je zin in een nieuw avontuur op twee wielen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Het uitgekiende aanbod van M-Bike
We begrijpen dat elke fietser uniek is, met wensen die zo divers zijn als de fietsroutes in ons prachtige land. Daarom hebben we de beste merken geselecteerd voor ons aanbod, zodat je altijd een fiets vindt die matcht met jouw lifestyle, of je nu een stoere heer bent of een elegante dame.
Voor elke fietser wat wils

Bij M-Bike geloven we dat fietsen meer is dan je van A naar B verplaatsen. Het is een levensstijl. En zeg nu zelf, je wilt toch ook rijden op een fiets die voelt alsof hij speciaal voor jou gemaakt is? Daarom hebben we een assortiment samengesteld dat staat als een huis: van snelle e-bikes die de wind niet schuwen, tot mountainbikes die elke heuvel bedwingen.

Persoonlijke aandacht en service op maat
En als je denkt: "Welke fiets is nou perfect voor mij?" geen zorgen! Ons team staat altijd voor je klaar met persoonlijk advies. Samen vinden we jouw ideale fiets. Mét een glimlach!

Bij M-Bike is fietsplezier gegarandeerd. Kom je snel eens langs? Onze showroom in Houthalen zit vol verrassingen die wachten op een proefrit. En als je al een idee hebt, waarom neem je niet even contact met ons op via info@m-bike.be of bel ons op +32 11 49 57 55?

​​​​​​​We maken fietsen persoonlijk, voor iedereen!
 

Wat bieden wij aan?

M-bike is de E-bike specialist van Limburg. We hebben 250 fietsen in voorraad.

Benieuwd welke fietsen we in ons assortiment hebben? We bieden je ook enkele tweedehandsfietsen, alsook enkele promoties.

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?