Klever | M-Bike

Klever

Klever

Gazelle

Intentie verklaring

We willen allemaal onze carbon footprint verminderen. Maar het blijkt niet zo makkelijk om een groen leven snel te implementeren. Een begin maken geeft ons in de meeste gevallen wel een goed gevoel. Meer de fiets pakken bijvoorbeeld in plaats van de auto nemen.

Bekijk ons aanbod

De COVID-crisis heeft ons geleerd dat we onze efficiëntie en welzijn kunnen verbeteren door gebruik te maken van nieuwe technologieën. Slimmer werken en via conference calls communiceren zijn een stap in die richting.

Helaas hebben we nog een lange weg te gaan als het gaat om mobiliteit in en om onze steden. Klever is vastberaden een bijdrage te leveren aan alle woon-werk verplaatsingen tot 50km enkele reis. Hier zijn we een kleine 10 jaar geleden aan begonnen met het uitspreken van de ambitie ‘making commuting your favorite time of the day’. En daar zijn we producten voor gaan ontwikkelen.

‘Light Electric Vehicles’, als alternatief voor de auto. Met krachtige duurzame motoren, comfortabele en veilige specificaties, en met veilige stijlvolle accu’s, die lekker comfortabel rijden en het makkelijk maken voor deze woon-werkverkeer vervoersmogelijkheid te kiezen.

Dus doe mee, reduceer je carbon footprint en fiets als het weer het toelaat.

Betrouwbare geschiedenis

Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 25 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in de ambitie van Klever Mobility sinds onze oprichting in 2011. Ons doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en onze klanten zo goed mogelijk te servicen.

Bezoek de website
Gazelle

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 129 waarderingen.

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?