Advanced | M-Bike

Advanced

Advanced ebike das original

Advanced ebike

Eerste premium e-bike uit Duitsland

Het zijn e-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, qua techniek en design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ook de garanties zijn premium: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar op de accu en 2 jaar op alle overige componenten.

Bekijk ons aanbod

Samen met u hebben met ADVANCED EBIKE in dertien jaar een sterke reputatie opgebouwd. We wonnen de meest bekende nationale en internationale prijzen en onderscheidingen, waaronder de iF DESIGN AWARD, de Rai Fietsaward en de Cyclingworld Europe Award. Daar komt nu weer een mooie onderscheiding bij: inde net gepubliceerde ADR-fietstest 2023 zijn we weer als ‘Beste Koop’ bestempeld. Deze keer met de TOUR PRO, die scoorde met een top 3 positie en de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen een veld van gerenommeerde concurrenten. De uitgebreide test bevestigt andermaal dat we met ADVANCED EBIKE een gevestigde én betaalbare speler zijn in het segment van de betere e-bikes. 
In de jaarlijkse Fietstest van het Algemeen Dagblad wordt grondig en objectief getest, op prestaties, comfort, rijeigenschappen, remmen, technische kenmerken en prijs-kwaliteitverhouding. Dat gebeurt zowel door consumenten als door experts. 

Eerste premium e-bike uit Duitsland

We zijn altijd op zoek naar nieuwe doelen - en blijven daarbij trouw aan onze principes. In 2011 startten we met een duidelijk beeld voor ogen van wat we wilden creëren. We omschreven ons concept voor een nieuw e-bike merk en deelden het met iedereen binnen ons bedrijf. Het lag op bureaus, hing aan de muren en we legden het zelfs in onze bedrijfskluis. Af en toe haalden we het tevoorschijn, om te toetsen of we er niet van afweken. Dat is in al die jaren niet gebeurd, ondanks dat de markt drastisch veranderde en we inmiddels actief zijn in zes Europese landen. Juist het vasthouden aan onze visie is waarschijnlijk het meest bepalend voor ons succes geweest.

Bezoek de website
Advanced ebike

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?