Fiets van de maand: Klever X Speed Pinion | M-Bike

Fiets van de maand: Klever X Speed PinionEen van onze topmerken: Klever levert e-bikes met krachtige aandrijvingen die bovendien ook nog eens inzetten op veiligheid en betrouwbaarheid. De Klever X Speed Pinion is een absolute top speedpedelec. Niet voor niets onze fiets van de maand.

Speedpedelecs worden steeds populairder. Met een snelle e-bike kan je makkelijk grotere afstanden afleggen. Hierdoor wordt dit soort fiets ook steeds vaker gekozen voor woon-werkverkeer. Bij Klever maken ze met de Speed Pinion een heel complete speedpedelec die perfect afgestemd is op de noden van de moderne commuter.  

Onderhoudsarm door riemaandrijving 

De Klever X Speed Pinion is uitgerust met riemaandrijving. Zeg dus maar dag tegen je ketting smeren en al het ander onderhoud dat gepaard gaat met een klassieke kettingaandrijving. Daarnaast zorgt de riemaandrijving voor vlotte schakelprestaties en een rustigere cadans.

Technische specificaties 

Voorvering: RockShox Recon Air

Topsnelheid: 45 km/u

Standaard accu: 1200 Wh

Vermogen: 800 W

Maximale koppel: 49 Nm

Prijs: 7999€

M-bike - Fiets van de maand: Klever X Speed Pinion 5.jpgM-bike - Fiets van de maand: Klever X Speed Pinion4.jpgM-bike - Fiets van de maand: Klever X Speed Pinion 2.jpgM-bike - Fiets van de maand: Klever X Speed Pinion 3.jpg

Ontdek hier de Klever X Speed Pinion

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?