Ontdek de luxe van een Trekking Pro X 750 en je wil nooit meer zonder | M-Bike

Ontdek de luxe van een Trekking Pro X 750 en je wil nooit meer zonderDe Advanced Ebike Trekking Pro X 750 is een indrukwekkende fiets. Met een krachtige Bosch motor, veelzijdig karakter en hoogwaardige afwerking onderscheidt deze fiets zich van de rest. Na een ritje ben je zeker verkocht. Wedden dat je daarna nooit meer zonder wil?  

De Tesla onder de elektrische fietsen

Een fiets die boordevol zit met de nieuwste technologie en hoogwaardig afgewerkt is: dat is de Trekking Pro X 750. Het is dan ook niet voor niets dat we hem de Tesla onder de elektrische fietsen noemen. De Trekking Pro X is de perfecte fiets voor dagelijks gebruik dankzij een betrouwbare aandrijving met een krachtige Bosch motor met naafversnellingen. Krachtige Shimano MT200 hydraulische schijfremmen met 180mm remschijven en 2 zuigers zorgen voor de nodige remkracht om stabiel en veilig af te remmen. Een Suntour XCR 34 luchtvork met een ruime veerweg zorgt keer op keer voor een comfortabele rit.  

Krachtige Bosch middenmotor 

De krachtige en geruisloze Bosch motor met smartsysteem van de Trekking Pro X 750 maakt van de grootste tourtochten licht werk. De nieuwe Bosch Performance CX motor met 85 Nm is de krachtigste in zijn soort. Een hoogwaardige 750Wh accu, die mooi verwerkt is in het frame, maakt deze uiterst competente elektrische aandrijflijn compleet.    

Plan een testrit met de Advanced Ebike Trekking 750 Pro X

Wil je zelf de kwaliteiten van deze geweldige fiets komen uittesten? Dat kan! M-bike geeft je de mogelijkheid om je fiets uitvoering uit te testen tijdens een proefrit. Zo weet je zeker dat je de juiste fiets uitkiest

Plan nu een testrit

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?