Fietsen door het water, de bomen of de heide doe je met een fiets van M-bike | M-Bike

Fietsen door het water, de bomen of de heide doe je met een fiets van M-bikeLimburg is een echt fietsparadijs. Van een idyllische fietstocht tussen de bloesems in het zuiden tot heerlijk genieten van het heidelandschap in het midden en noorden van de provincie: Limburg heeft het allemaal voor de fietsliefhebber. 

Wie fietsen zegt, zegt Limburg. Of je nu de unieke beleving verkiest van Fietsen door het Water in Bokrijk, je een weg door de boomtoppen loodst bij Fietsen door de Bomen in Lommel of de prachtige natuur en heide in Maasmechelen verkent: in Limburg kan je je fietshart helemaal ophalen. 

Zorgeloos genieten met een huurfiets van M-bike

Wil je ook komen genieten van een fietsrit in het prachtige Limburg? Heb je echter geen zin om je eigen fietsen mee te zeulen? Misschien kom je wel met het openbaar vervoer? Of je hebt helemaal geen eigen fiets? Dan is een huurfiets van M-bike de perfecte oplossing voor jou. 

Tip: We hebben enkele leuke fietsroutes voor je samengesteld. Ontdek ze hier

Bij M-bike in Houthalen huur je zorgeloos een stadsfiets of elektrische (bak)fiets. Bovendien ligt onze winkel centraal gelegen tussen tal van prachtige fietsroutes. Geniet van een dagje fietsplezier met een huurfiets van M-bike. 

Huur hier je fiets

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?