Stadsliefhebber of adrenaline fanaat: ontdek welk type fiets bij jou past | M-Bike

Stadsliefhebber of adrenaline fanaat: ontdek welk type fiets bij jou pastDe perfecte fiets uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Tegenwoordig bestaan er zoveel verschillende soorten modellen dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Daarom mag je het professionele advies van een gespecialiseerde fietsenwinkel niet onderschatten. In deze blog helpen we je de perfecte fiets uitkiezen. 

De pendelaar 

Neem je de fiets voornamelijk om die laatste kilometers van het openbaar vervoer naar je werkplek af te leggen? Misschien is er geen parkeerplek in de buurt van je werk en moet je ook enkele kilometers afleggen tot op je werk. Dan is een degelijke vouwfiets de perfecte oplossing voor jou. Een compacte opvouwbare geometrie zorgt ervoor dat je fiets weinig plaats inneemt. Zo past hij makkelijk op de trein, maar ook bijvoorbeeld in de koffer van je auto. Moet je heuvelachtig terrein trotseren op weg naar het werk? Dan kies je misschien wel liever voor een elektrische vouwfiets. Op die manier hoef je je niet in het zweet te trappen. 

De avonturier 

Is geen uitdaging te groot voor jou? Verken je graag nieuwe, onbekende paden? Dan ben je ongetwijfeld een echte avonturier. De mountainbikes van de Spaanse fabricant BH zijn je dan ook op het lijf geschreven. Of je nu gaat voor ongecompliceerde design van een hardtail of kiest voor de veelzijdigheid van een full-suspension mountainbike: met deze fietsen kan je je avontuurlijk hart ophalen. Een duwtje in de rug nodig op een zware beklimming? Dan is een elektrische mountainbike de perfecte oplossing voor jou.

De weekendtourer 

Geniet je graag met je partner of gezin van een rustige tourtocht? Dan is de veelzijdige trekkingfiets de ideale partner op je tocht. Met een groot aantal versnellingen vind je altijd een aangenaam traptempo en kan je ook een stevig stukje bergop rijden. Met een setje fietstassen en een bagagedrager kan je bovendien ook nog eens makkelijk spullen transporteren. Perfect voor een heerlijke picknick en een verfrissend drankje voor onderweg.Ook dit type fiets valt te verkrijgen met een elektrische motor voor ondersteuning

Ontdek hier onze topmerken

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?