Nooit meer betalen voor hoge brandstofkosten? Ga met de fiets naar het werk | M-Bike

Nooit meer betalen voor hoge brandstofkosten? Ga met de fiets naar het werkMet brandstofprijzen die blijven stijgen, gaan veel mensen op zoek naar een alternatief voor hun wagen. Voor verplaatsingen zoals woon-werkverkeer kan fietsen de perfecte oplossing zijn. Met de fiets naar het werk gaan heeft voordelen voor zowel werknemer als werkgever. Ontdek hier waarom de fiets het perfecte vervoersmiddel is om mee naar je werk te gaan.  

Een eerste grote voordeel van fietsend naar het werk te gaan, is de besparing op brandstofkosten. Of je nu voor een klassieke fiets zonder motorische ondersteuning kiest of voor een e-bike: fietsen is de goedkoopste manier om je te verplaatsen. 

Daarnaast is fietsen ook goed voor je gezondheid en humeur. De frisse wind in je haren en wat lichaamsbeweging kan wonderen doen voor een mens. Bovendien kan je die vervelende files al helemaal vergeten door te fietsen. Je verplaatsen met de fiets is dus niet enkel goed voor je portemonnee, maar ook voor je gezondheid.

Zorgeloos naar het werk met een leasefiets

Als je de voordelen bekijkt, is het niet verwonderlijk dat leasefietsen ieder jaar opnieuw aan populariteit winnen. Voor een klein maandelijks leasebedrag ga je met je leasefiets zorgeloos naar het werk. Onze leasefietsen zijn inclusief onderhoud, verzekering en pechbijstand. Met een premium pakket betaal je zelfs geen extra kosten meer voor onderhoud en reparaties. 

Ontdek hier alles over onze leasefietsen

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?