Bezint eer ge begint: een fiets kopen bij een groothandelaar | M-Bike

Bezint eer ge begint: een fiets kopen bij een groothandelaarTegenwoordig kan je op de gekste plaatsen een fiets kopen. Krantenmerken hebben ondertussen webshops die scherp geprijsde elektrische fietsen aanbieden en groothandelaars verkopen online fietsen aan bodemprijzen. Maar kies je echt beter voor een model van een groothandelaar of ga je toch gewoon beter langs bij een gespecialiseerde fietsenwinkel? 

Als je het ons vraagt, is het professionele advies en kwalitatieve service van een gespecialiseerde fietsenwinkel onmisbaar. Een online groothandelaar kan je misschien wel een fiets verkopen aan dumpingprijzen, maar daar stopt het ook. Voor al de rest sta je er alleen voor. Wanneer je bij een gespecialiseerde fietsenwinkel koopt, kies je voor topservice en professioneel advies.  

Gepast advies 

De gespecialiseerde fietsenwinkel heeft al een streepje voor voordat je nog maar een fiets gekocht hebt. Een online groothandel zal je zomaar iedere fiets verkopen zonder enige vorm van advies. Zo eindig je snel met een fiets die totaal niet bij je past. 

Bij M-bike krijg je professioneel advies bij de aankoop van je nieuwe fietsWij kijken welke fiets het perfecte exemplaar is voor jou. Verder kan je ook altijd een uitgebreide testrit maken bij ons. Op die manier weet je zeker dat je de perfecte fiets hebt gekozen. 

Uitgebreide service 

De service van een groothandelaar stopt meestal vanaf het moment dat de doos van je fiets op je stoep staat. Heb je een probleem of moet je fiets op onderhoud? Dan sta je er alleen voor. Een echte fietsenwinkel zoals M-bike geeft je een uitgebreide service die je meestal mist bij een fiets van een groothandelaar. Vooral voor een elektrische fiets is een degelijk onderhoud door een deskundige van groot belang aangezien deze fietsen complexer zijn dan een klassieke fiets.

Let op voor grote kortingen

Iedereen houdt van een deal. Groothandelaars spelen hier dan ook maar al te graag op in en geven je het gevoel dat je een gigantische korting krijgt. Tot €1000 besparen op een elektrische fiets? Je zou gek zijn om het niet te doen. Hier zit echter een addertje onder het gras. Groothandelaars goochelen graag met catalogusprijzen. Ze verhogen bijvoorbeeld de catalogusprijs met €1000 om je vervolgens zogezegd een gigantische korting aan te bieden. In realiteit is dit boerenbedrog en krijg je helemaal geen korting bij de groothandelaar. 

Boek hier een testrit

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 165​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

Kunnen wij je helpen?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?