ADVANCED EBIKE: Betaalbare premium e-bikes waar je niet meer van af wilt stappen | M-Bike

ADVANCED EBIKE: Betaalbare premium e-bikes waar je niet meer van af wilt stappenJE WORDT NIET ZOMAAR DE BEST GETESTE E-BIKE: Kwaliteit wint altijd! 

Het is opvallend hoe snel ADVANCED EBIKES (voorheen Ebike das Original) een vaste waarde is geworden in de klasse van de betere e-bikes. De internationale en nationale pers heeft daar een belangrijke rol in gespeeld. Zij riepen het merk al vele malen uit tot overtuigend testwinnaar

Zo werd het merk in 2018 en 2019 testwinnaar in de Nationale e-bike test van De Telegraaf & Fietsersbond, en beoordeelde de ANWB ADVANCED EBIKES in 2019 als hoogwaardige top e-bike, met een 10 voor rijstabiliteit. Eerder waren ze als winnaar bestempeld bij het zeer grondig testende Duitse Elektro Rad. 

Ook in 2022 is er getest. Heel overtuigend was de winst van de RECO ONE: na de prestigieuze internationale IF Award ontving deze innovatieve e-bike ook de RAI Fiets award. Deze e-bike zet nieuwe normen in rijeigenschappen, productie en duurzaamheid. 

In de laatste fietstest van het Algemeen Dagblad werden ook twee ADVANCED EBIKES opgenomen, die een sterke indruk maakten. De Trekking Pro X werd als beste getest en de Urban Pro kreeg de kwalificatie ‘Goede e-bike’. De ADVANCED EBIKE Comfort Wave Plus werd onlangs bij de ANWBonder de loep genomen en schaarde zich bij de besten, met een  waardering van 8,1. 

“De ADVANCED EBIKES rijden zo plezierig.”

Wat sterk opvalt in alle testen is wat dealers en klanten ook roepen: de ADVANCED EBIKES rijden zo plezierig. Met een uiterst stabiel rijgedrag, een heel prettige zitpositie en een stille en soepele ondersteuning van de Bosch-aandrijving. Alles aan deze e-bikes straalt kwaliteit uit, vertaald naar betrouwbaarheid en comfort. Vaak worden de ADVANCED EBIKES ook als ‘mooi’ omschreven. Het bevestigt de missie van ADVANCED EBIKES: betaalbare premium e-bikes aanbieden waar je trots op bent en gewoon niet meer vanaf wilt stappen. 

Bekijk hier ons aanbod

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?