Vakhandelaar vs groothandel | M-Bike

Vakhandelaar vs groothandelWaarom koop je een e-bike het best bij een vakhandelaar?

We hebben in de loop der jaren heel veel verhalen gehoord van klanten die een miskoop hebben gedaan bij een groothandel zoals Itek, Fiets, Fietswinkel.nl, Hubo, Aldi, Makro …

Wij als vakhandelaar nemen de tijd om te helpen zoeken naar een e-bike die bij je past. Indien je nog twijfelt kan je best een lange fietstocht maken zodat je 100% overtuigd bent, bij de groothandel is dit meestal niet zo.

Een e-bike vraagt meer onderhoud dan een gewone fiets waardoor het zeer belangrijk is dat je goed en snel geholpen wordt.Wij zijn gespecialiseerd in e-bikes waardoor we veel kennis hebben.

De prijs is vaak doorslaggevend en we denken vaak dat de groothandel het goedkoopste is. Dit is vaak ook zo als je alleen naar de aankoopprijs kijkt, op lange termijn ga je zien dat de totale kost nog hoger is dan bij de kleinhandel omdat onze onderhouds en reparatie kosten veel lager zijn en een goede service is onbetaalbaar 😁

Je kan ook bij ons terecht indien je klein budget hebt, kwalitatief krijg je hetzelfde als bij de groothandel maar dan krijg je er wel een goede service bij.

Aanbiedingen

Kom vrijblijvend langs en ervaar het zelf!!!

Tot binnenkort.

Groeten,

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?