Rugklachten of zadelpijn? | M-Bike

Rugklachten of zadelpijn?Klachten zoals knie-,rug-of zadelpijn houden mensen vaak tegen om de fiets te nemen. Met een elektrische fiets zal je deze ongemakken sowieso al veel minder ervaren. Door het elektrische gedeelte hoef jij namelijk veel minder kracht te zetten dan op een reguliere fiets. 

Ervaar je rug of zitvlakklachten wanneer je over slechte wegen rijdt met een fiets?

Bij M-Bike beschikken we over verschillende accessoires om iedere rit zo aangenaam mogelijk te maken! Bekijk in de video hieronder wat een geschikte hulpmiddel zou kunnen zijn.

We luisteren graag naar jou en zoeken samen naar een oplossing.

Als je veel fiets, kan een verende zadelpen je fietscomfort een enorme boost geven. Of je nu over een klinkerweg, een weg met gaten of een verhard bosweggetje rijdt. Met een goed geveerde zadelpen blijf jij stevig op het zadel zitten, zonder zere onderrug of pijnlijke billen. Maar wat is nou de beste verende zadelpen? Dat hebben wij voor je uitgezocht! We hebben onder andere een Kinekt zadelpen, Ergotec zadelpen en Satori zadelpen vergeleken en onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Ook vertellen we je in dit artikel waar je op moet letten als je zelf op zoek gaat naar de beste verende zadelpen.

  1. Kinekt Verende Zadelpen Bodyfloat KINEKT 2.1 Aluminium

De beste verende zadelpen van dit moment is zonder twijfel de Bodyfloat van Kinekt. Je moet er even diep voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook echt wat. De Bodyfloat zadelpen verhoogt het comfort en je prestaties op  de fiets en voorkomt vermoeidheid. Dankzij het gepatenteerde Isolation System worden alle schokken en trillingen tijdens het fietsen volledig opgevangen en zit je niet meer op je fiets te stuiteren.

Het geavanceerde systeem van de Kinect zadelpen is geschikt voor allerlei soorten fietsen, waaronder ook e-bikes en high speed e-bikes. Er zijn verschillende diameters beschikbaar en je kunt kiezen uit 4 maten. Elke maat wordt aangeduid met een andere kleur veer

  1. Ergotec zadelpen verend PM-705N 27.2×350

Ook de Ergotec verende zadelpen is een bijzonder goede keuze. Hij is iets lager geprijsd en vangt net iets minder  schokken op dan de Bodyfloat zadelpen. Toch zul je zeker profijt hebben als je besluit de Ergotec zadelpen te kopen. Het is een kwalitatief hoogwaardige parallelogram zadelpen.

De zadelpen veert parallel naar beneden en schuift niet op en neer in een buis. Hierdoor blijf je op een comfortabele afstand tot je stuur. Er zijn verschillende diameters verkrijgbaar en de verende zadelpen is geschikt voor een gewicht van 70 tot 90 kg.

Maak een online afspraak 

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?