Regenkleding commuters | M-Bike

Regenkleding commutersDe enige echte regenkleding collectie voor de commuters. Mensen die voor dag en dauw opstaan om met de fiets naar hun werk te gaan, elke dag weer en het hele jaar door. De auto omruilen voor een fiets lijkt voor sommigen misschien onhaalbaar, maar is voor de mensen die dit doen geweldig. De files worden steeds langer waardoor de fiets soms zelfs sneller is dan de auto. Met een handige e-bike of een snelle speed pedelec ben je heerlijk buiten en het is gezond omdat je toch in beweging bent. En stiekem weten we allemaal dat, als we vaker de auto laten staan, file- en milieuproblemen minder worden.
Alleen maar pluspunten eigenlijk, maar wat houdt de meeste mensen dan tegen? Vaak onvoorspelbaar en soms lijkt de zomer nooit te komen. Vooral die dagen wanneer het snel donker wordt en er af een toe een regenbui voorbij komt. Het doel van AGU is om ervoor te zorgen dat jij elke dag op de fiets kan zitten, 365 dagen in het jaar, onder alle weersomstandigheden. Dit doen wij al sinds 1966. Met deze uitgangspunten heeft ons product development team een regencollectie ontwikkeld die de dagelijkse commuters droog op zijn bestemming laat komen: De Commuter collectie!

REGENKLEDING VOOR DE E-BIKE EN SPEED PEDELEC

De collectie voor commuters

Deze collectie bestaat uit hoogwaardige technische regenkleding specifiek ontwikkeld om ook met hoge snelheden goed beschermd te zijn tegen de regen. Speciaal voor fietsers die hoge eisen stellen aan hun materiaal en geen concessies willen doen. In deze collectie wordt enkel gebruik gemaakt van Poray 10.000 materiaal wat extra wind- en waterdicht is en daarnaast beschikt over extra ademend vermogen.

Wat is Poray?

Ademende AGU regenkleding is 100% wind- en waterdicht dankzij een speciale, door AGU ontwikkelde Poray technologie. Het door AGU gepatenteerde Poray materiaal bezit microscopisch kleine poriƫn waar transpiratiedamp en condens door naar buiten kunnen terwijl het de grotere regendruppels buiten houdt. De Poray coating komt in verschillende gradaties waarbij het getal aangeeft hoe groot de waterkolom is waartegen kleding bestand is, maar ook de mate van ademend vermogen. Hoe hoger, hoe beter. Bij meer fysieke inspanning en langdurige en heftige buien kies je voor de 10.000 serie. De Commuter collectie kan per vierkante centimeter 10.000 mm water aan zonder te gaan lekken. Daarbij zorgt de coating ervoor dat de regen mooi af parelt.

Voordelen van getapete naden

De Commuter collectie is voorzien van getapte naden. Eerst worden de naden aan elkaar gestikt. Daarna worden deze naden voorzien van een waterdicht tape wat ervoor zorgt dat zowel de naden alsmede de kleine gaatjes die ontstaan zijn tijdens het stikken, helemaal afgedicht worden tegen water.

Regenkleding met meerdere lagen

Het 3 laags materiaal is opgebouwd uit een stevige buitenlaag, een ademend, waterdicht membraan en een zacht aanvoelende voering. Doordat het membraan stevig tussen de voering en de buitenste laag is geperst, voelt dit aan als een enkele laag stof. Deze constructie leidt tot de meest duurzame en ademende oplossing, geschikt voor bijna alle omstandigheden. We kunnen het pak niet adviseren wanneer het buiten 30 graden is ;).

Zichtbaarheid van regenkleding

De Commuter pakken zijn rondom voorzien van Hivis strips dat het licht reflecteert dat erop schijnt.

Geen concessies binnen de Commuter collectie

We hebben onze ontwerpers een carte blanche gegeven om op zoek te gaan naar de beste materialen en technieken om de ultieme regenkleding voor de commuters te ontwikkelen. Deze zoektocht heeft geresulteerd in een ongekende lijn producten waar we dan ook bijzonder trots op zijn en waarmee we onze kwaliteitsstandaard weer hebben kunnen verhogen. De collectie bestaat uit drie verschillende soorten sets. Zo is er voor de heren een pak met een los jack en regenbroekdie beide aan hierboven genoemde kenmerken voldoen. Deze twee stuks zijn ook speciaal ontwikkeld voor de dames jack en de dames regenbroek. Dit model sluit dichter aan op het lichaam waardoor, naast de functionaliteit het jack er ook erg stijlvol uitziet.

De AGU regenonesie

Het topstuk is onze one-piece, een compleet regenpak waarbij broek en jas een geheel vormen: de Commuter suit! Dit heeft als voordeel dat je maar een enkel item hebt om aan te trekken. Daarnaast kan er geen regen meer binnendringen tussen de overgang van jas en broek. Je stapt eenvoudig in en uit het pak, wat je door zijn ademende en wind- en waterdichte eigenschappen goed droog houdt. We krijgen veel positieve en enthousiaste berichten van fietsenwinkels over dit model, want zeg nou zelf, heb jij ooit een regenonesie gezien?

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?