Huur een elektrische fiets | M-Bike

Huur een elektrische fietsLimburg en fietsen. Niets gaat beter samen dan dat. Laat dat nu exact de reden zijn waarom jij Limburg moet ontdekken met een elektrische fiets van M-Bike!

Waarom je Limburg moet verkennen op de fiets

Limburg is hét fietsparadijs bij uitstek. De vele fietsroutes leiden je niet naar Rome maar wel naar de ontelbare mooie plekjes die onze provincie te bieden heeft! Bovendien staat Limburg bekend om zijn gastvrijheid en de vriendelijke inwoners doen je meer dan welkom voelen. Even stoppen om een hapje te eten of iets te drinken?

Een fiets huren wanneer jij maar wilt

Kriebelt het al om op uitstap te vertrekken? Je kan de datum en het uur zelf kiezen en wij zorgen dat de fiets voor je klaar staat! Op zoek naar een leuke dagactiviteit? Of ben je niet zeker of een elektrische fiets iets voor jou is? Bij M-Bike in Houthalen kan je een elektrische fiets huren voor één of meerdere dagen! 

Dé fietsenwinkel gelegen in het hartje van het fietsparadijs

Onze fietsenwinkel is gelegen in Houthalen-Helchteren. Dat maakt dat wij centraal liggen en Hengelhoef, Kelchterhoef en Molenheide slechts op een boogscheut verwijderd zijn van M-Bike. Wil je graag fietsen door het water, de bomen of de heide? Hieronder kan je een paar routes terugvinden. Een prachtige rit gegarandeerd!Fietsen door de bomen (knooppunt 272)LET OP! Om door de bomen te fietsen moet je even van het routenetwerk afwijken. Dit staat ter plaatse aangegeven.Fietsen door het water (knooppunt 92)Fietsen door de heide (knooppunt 550-551)

Hoe kan je een elektrische fiets huren?

  • Reserveer via onze online agenda 
  • Kom op de gekozen dag en datum
  • Parkeer tegenover de winkel
  • Bel aan de dubbele poort

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?