Helmen voor commuters | M-Bike

Helmen voor commuters

Giro Bexley MIPS

 De compacte vorm van de Bexley MIPS creëert een aantrekkelijke stijl en biedt toch een uitgebreide dekking, en de pluche antimicrobiële vulling houdt u comfortabel. Een intrekbaar en vervangbaar schild beschermt je ogen tegen wind en schittering, vooral tijdens hogere snelheden op een e-bike. Het geïntegreerde achterlicht is zo ontworpen dat je niet eens weet dat het er is wanneer het uit staat – maar als je het licht aandoet, gloeit het hele achterpaneel van de helm voor een aanzienlijk beter zicht op de weg. Roc Loc® Air biedt superieure pasvorm en ventilatie, en vier grote ventilatieopeningen kunnen eenvoudig tijdens het rijden worden aangepast. Voeg de comfortabele oorkussens toe en Bexley MIPS is uiterst comfortabel, zelfs bij slecht weer. De Bexley MIPS is uitgerust met het MIPS-systeem om impactenergie om te leiden, wat voor meer bescherming bij bepaalde effecten kan zorgen.

€ 279.99

Cratoni CommuterDe CRATONI Commuter heeft zijn toepassingsgebied al op zijn naam staan. Omdat de Commuter de helmprofessional is voor alle pendelaars. Het schittert met een uiterst comfortabele pasvorm en maximaal draagcomfort en trekt zo aan de argumentatieve tand van de laatste helmmoffel. De futuristische uitstraling van de Commuter zorgt voor extra stijl op het fietspad of op straat en biedt de best mogelijke hoofdbescherming. Omdat de Commuter erg leuk is, is het dragen van een helm geen verplichting, maar een vrije keuze. Hij is ook een betrouwbare metgezel op de e-bike en heeft de Pedelec-norm NTA 8776. Hiermee heb je altijd overzicht en controle, ook in de stadsjungle. In het geval van een botsing ontvouwt het zijn volledige beschermende werking, niet in de laatste plaats dankzij zijn continue downshell en diepe achterkant.

Adviesprijs: 149€

Lazer Anverz MIPS

De Lazer Anverz NTA-helm is ontworpen om perfect te passen bij je E-bike. Het heeft dezelfde stijl en flair als een  bromfietshelm, maar het gewicht van een hoogwaardige fietshelm. Het brengt het beste van twee werelden samen: goed geventileerd, comfortabel, lichtgewicht, stevig met veel dekking en een groot schermvizier. Als dat allemaal niet genoeg is en je nog meer bescherming van de elementen nodig hebt, is er een All Weather Shell beschikbaar om alle ventilatieopeningen te verdoezelen om je droog en warm te houden. Het geïntegreerde Advanced Turnfit-systeem zorgt voor een goede en comfortabele aanpassing van de maat, met een snelle draai aan de op de achterkant gemonteerde knop. Het MIPS-breinbeschermingssysteem is een in een helm geïntegreerde laag met lage wrijving, ontworpen om de rotatiebeweging van de hersenen van schuine stoten naar het hoofd te verminderen. Deze helm is ook gecertificeerd volgens de Nederlandse NTA-standaard, dus wordt hij getest tegen hogere botsingssnelheden. Lever je gecrashte helm in n krijgt 50% korting

€ 199,99

Video

ABUS Pedelec 2.0 • In-Mold voor een duurzame verbinding van de buitenhelm met het schokabsorberende helmmateriaal (ESP)
 • Goede zichtbaarheid door sterk stralende reflectoren
 • Groot, hoog geplaatst LED achterlicht met 180° zichtbaarheit
 • Forced Air Cooling Technology – intelligent ventilatiesysteem met vijf ventilatieopeningen die via speciaal ontwikkelde stromingskanalen met elkaar verbonden zijn
 • Goede ventilatie door 4 luchtin- en 9 luchtuitgangen die via stromingskanalen zijn verbonden
 • Ponytail-compatibiliteit: helm geschikt voor fietsers die hun haar in een staart dragen
 • Zoom Ace Urban: exact instelsysteem met handzame instelknop voor individuele aanpassing
 • Instellen op juiste maat met een halve ring van bijzonder sterke en licht vervormbare kunststof voor optimale stabiliteit en vormsluiting
 • Geïntegreerd vliegennet
 • Onderkantbescherming: beschermt de helm tegen invloeden van buitenaf
 • Fidlock magneetsluiting

€ 199.99

Lumos‘S Werelds eerste slimme fietshelm die voor- en achterlichten, een harde rem integreert en signalen omzet in één samenhangend geheel. Het MIPS-breinbeschermingssysteem is een in een helm geïntegreerde laag met lage wrijving, ontworpen om de rotatiebeweging van de hersenen van schuine stoten naar het hoofd te verminderen.

€ 219,95

Video

AGU speed pedelec

 Deze ultramoderne Urban Pedelec is ideaal voor snelle forenzen op een speed pedelec, die met hun high speed e-bikes tot wel 45 km/u halen. Bij zo’n snelle e-bike is in Nederland een gecertificeerde helm verplicht die voldoet aan de NTA-8776-norm. De Urban Pedelec helm Black voldoet uiteraard aan alle wettelijke eisen maar behaalt daarnaast ook hoge prestaties wat betreft looks, gebruiksgemak en functionaliteit.

€ 109,99

Polisport E-City

 De huidige trend van E-bikes wordt steeds vaker toegepast en een speciale fiets heeft een speciale helm nodig. Speed ​​E-bikes hebben hun eigen vereisten zodat gebruikers zich veilig kunnen aanpassen aan hun gebruik. En een daarvan is het gebruik van een helm die voldoet aan de vereisten van de NTA-norm 8776. Onze E’City-helm is ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke kenmerken van NTA 8776 en het ontwerp is ontworpen om te passen bij uw dagelijkse outfit. Blijkbaar lijkt de E-Bike-helm op een normale fietshelm, maar de belangrijkste verschillen zijn het grotere beschermingsgebied van het hoofd en de opnamecapaciteit van een grotere impact. Het E’city-model combineert een eenvoudig en casual ontwerp en bevat voldoende luchtkanalen voor een goede ventilatie. Het vizier zorgt voor voldoende zonwering tijdens het woon-werkverkeer. Met een gemakkelijk in te stellen vasthoudsysteem, verstelbare riemen en zijdelingse vergrendeling, bevat de E’city een set thermisch gevormde binnenkussens die zullen helpen bij de absorptie van transpiratie.

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?