Elektrische mountainbikes | M-Bike

Elektrische mountainbikes



Ben je avontuurlijk maar heb je wat nood aan ontspanning?

Met een elektrische mountainbike werk je aan je conditie terwijl je geniet van de natuur!

Veldwegen, heuvels en bergen

Klinkt het als muziek in je oren om door veldwegen, heuvels en bergen te sjezen maar ben je bang voor blessures? Met een E-mountainbike is dat perfect mogelijk zonder jezelf te forceren! De kans op kwetsuren wordt dus minimaal.

Conditie

Je hoeft geen goede conditie te hebben om te starten met mountainbiken. Toen ikzelf begon te mountainbiken, was mijn conditie niet op peil omwille van tijdgebrek en blessures. Natuurlijk had ik ook bang om me te forceren en de mogelijke scenario’s begonnen al door mijn hoofd te spoken. Na een eerste rit was het klaar en duidelijk dat al die angst voor niets nodig was! Dankzij een elektrische MTB beslis je zelf welk tempo je aanneemt. Het is zelfs mogelijk om je trapfrequentie, trapkracht én hartslag te monitoren zodat je je nooit overbelast. Het is trouwens ook bewezen dat je eigen ritme aanhouden gezonder en aangenamer is.

Met een E-mountainbike kan je je conditie verbeteren zonder je lichaam te overbelasten.

Ontspannen

Als zelfstandige kijk ik na een werkweek uit naar wat me-time. Ik rij dan graag met een paar maten doorheen de natuur en hoewel het avontuurlijk is, brengt het mij toch helemaal tot rust! Het is voor mij een moment om mijn hoofd leeg te maken, verstand op nul te zetten en volledig te ontspannen. zalig om een paar uur te rijden in de natuur en te genieten van de frisse lucht. Ik raad het iedereen aan!

Kriebelt het om te gaan mountainbiken? Boek hier je afspraak!

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?