A bike ride a day keeps the doctor away | M-Bike

A bike ride a day keeps the doctor awayHet klinkt cliché maar het is wel écht waar!

Het is algemeen geweten dat fietsen goed is voor je fysieke gezondheid. Zo is het bloeddrukverlagend, goed voor de bloedsomloop en kan het diabetes voorkomen. 

Hieronder lees je nog meer voordelen!

Mentale gezondheid

Wist je dat fietsen, naast je fysieke gezondheid, ook een positief effect heeft op je mentale welzijn? Rijden door de natuur heeft invloed op je stressgehalte en energielevel. 

Het biedt rust en de mooie uitzichten helpen je batterijen weer op te laden.

Free your mind and the rest will follow.

De ideale vorm van beweging met een elektrische fiets 

Het leuke aan fietsen met een elektrische fiets, is dat je het tempo in de hand hebt. Je beslist zelf hoe snel je trapt en hoeveel kilometers je aflegt zonder je te forceren. Bovendien kan je met een e-bike langer fietsen op een lage hartslag. Dit verbetert je conditie en boost de vetverbranding. 

Doordat je je gewrichten niet overbelast met een elektrische fiets, is revalideren met behulp van een E-bike aangeraden. Meer weten of revalideren op de fiets? Je leest het in deze blog!

Woon-werkverkeer

Heb je niet veel vrije tijd om aan sport te spenderen? Dan is een elektrische fiets ideaal om de afstand naar je werk te overbruggen. Dat geeft je de mogelijkheid om te werken aan je fysieke en mentale gezondheid én je draagt je steentje bij aan het milieu. Win-win dus! Volgens klanten die een Speedbike voor woon-werkverkeer gebruiken, is hun conditie aanzienlijk verbeterd. Wil je eerder op kracht trainen? Kies dan voor een racefiets of elektrische mountainbike. 

Dit zal resulteren in het hebben van meer kracht dan ervoor.

Klachten kunnen verholpen worden

Vaak zijn het klachten zoals knie-,rug,-of zadelpijn die je tegenhouden om de fiets te nemen.

Toch doe je je gewrichten er goed aan ze toch wat beweging te geven. Daarom kan je bij M-Bike in Houthalen terecht voor aangepaste onderdelen. Deze verhelpen bovenvermelde klachten en iedere rit wordt weer een plezier!

Heb je hulp nodig met het kiezen van de voor jou geschikte elektrische fiets?

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?