Verleg je grenzen met de BH Lynx Trail | M-Bike

Verleg je grenzen met de BH Lynx Trail



De nieuwe Lynx Trail van BH is een alleskunner die ontworpen is om ieder soort terrein te overwinnen. Een licht, stijf en sterk carbon frame in combinatie met een uitgebalanceerde geometrie en een veerweg van 150mm met het Split Pivot systeem maakt deze unieke mountainbike de perfecte allrounder.    

Van alle markten thuis

De Trail Lynx combineert de beste eigenschappen van een crosscountry full-suspension mountainbike en een endurobike. Dat huwelijk resulteert in een lichte en wendbare fiets die bovendien ook nog eens erg stabiel is tijdens technische afdalingen. Of je nu de steilste beklimming wilt overwinnen, technische trails wilt verslinden of bergaf wilt racen: de Lynx Trail is klaar om ieder obstakel te overwinnen.   

Laag gewicht, uitgebalanceerde geometrie en 150mm veerweg

Met een carbon frame van slechts 2,2 kilogram maakt de Lynx Trail klein werk van zelfs de zwaarste paden. BH maakt voor de Lynx Trail gebruik van hun beste carbon layup, de “Ballistic Carbon Layup”. Deze techniek zorgt voor een licht en stijf frame dat toch erg schokbestendig is. 

De trail geometrie van de Lynx Trail zorgt voor een wendbare fiets die zich moeiteloos laat sturen op trails en bovendien ook nog eens een hoge stabiliteit heeft bij hoge snelheden. De veerweg van 150mm combineert BH met het Split Pivot systeem. Dat zorgt ervoor dat de vering onafhankelijk kan werken van trap- en remkrachten.    

Technische gegevens

  • Materiaal frame: Koolstofvezel met Ballistic Carbon Layup 
  • Gewicht frame: 2,2 kilogram 
  • Maten: van S tot XL
  • Lengte chainstay: 435mm 
  • Balhoofdhoek: 65°
  • Zitbuishoek: 77° 
  • Interne bekabeling 
Ontdek hier al onze fietsen van BH

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.9 uit 5, op basis van 200+​​​​​​​ waarderingen.

In de kijker

De ideale fiets voor jou? Sandro helpt je met je keuze!

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wil je meer informatie over onze producten?